Werkplaats

Doneeractie

Aanbieding!

Oorspronkelijke prijs was: € 5,01.Huidige prijs is: € 5,00.

Categorie:

DONEERACTIE

Geachte relatie,

Veel in Hout is een houtwerkplaats, voor mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking. Wij maken van oude pallets mooie houten producten. Kijk daarvoor vooral eens op www.veelinhout.nl. Oude pallets uit elkaar halen, ontdoen van spijkers, schaven en zagen om zo het hout opnieuw te gebruiken. Alles gericht op duurzaam omgaan met houtafval en natuurlijk gaan de oude spijkers bij het oud ijzer!

Dolgraag willen wij (cliënten, vrijwilligers én begeleiding) nóg een grote stap zetten in de duurzaamheid van onze houtafvalverwerking: een nieuwe afzuiginstallatie voor onze werkplaats, want onze machine is echt aan het eind van zijn latijn. Onze grote wens: duurzaam vervangen!

Met de nieuwe afzuiginstallatie kunnen we dan de oude pallets pas écht tot aan de laatste splinter verwerken! Immers zo kunnen we al het afvalhout geschikt maken voor de houtindustrie, zodat daarmee weer nieuwe pallets kunnen worden gemaakt. Er behoeft dus NIETS meer te worden vernietigd!

Voor dit doel is echter geld nodig , veel geld! Maar liefst € 30.000,-. Uw donatie (groot of klein) kan ons helpen om onze werkplaats (nog) duurzamer te maken.

DONEERACTIE

NHnieuws interview/video

Voel u vooral vrij om onze doneeractie te delen via Facebook of andere sociale media kanalen.👍

Namens alle cliënten, vrijwilligers en begeleiders, hartelijk dank voor uw donatie!

 

Vragen?
Wij helpen graag!

Vragen? Wij helpen graag!