Werkplaats

Media Veel In Hout

kerstmarkt Veel in Hout 20 november a.s. interview met Sander Bron: Helemaal Heemskerk Radio 4 november

 

 

Rondleiding na Corona maatregelen

Veel In Hout staat op de site van www.beersocial.nl

De sociale werkplaats Veel in Hout helpt BeerSocial met het maken van de planken. Bij Veel in Hout werken mensen met een lichamelijke beperking, een niet-aangeboren hersenletsel, een chronische ziekte of een verstandelijke beperking. Dankzij deze fantastische houtbewerkers, krijg jij jouw BeerSocial. En je maakt hen er nog blij mee ook! Het hele proces wordt door deze organisatie uitgevoerd, namelijk:

  • Het op maat maken van de planken, zodat de anderhalve meter bierhouder ook daadwerkelijk de lengte heeft die het moet hebben
  • Netjes afschuren, want splinters zitten we natuurlijk niet op te wachten! De BeerSocial bierdrager is geschuurd en geschaafd, zodat het aanvoelt als een babyhuidje
  • De gaten erin – er moet natuurlijk een biertje inpassen. De anderhalve meter bierhouder is perfect voor flesjes. Glazen erin? Dat kan ook, als deze niet te groot zijn!
  • Een mooi lakje erover. We moeten natuurlijk wel voor de dag kunnen komen bij onze vrienden en klanten. Dus het wordt ook nog eens lekker gelakt!
  • De laatste stap? Op anderhalve meter dat biertje drinken met BeerSocial natuurlijk.

Gemaakt van gerecycled hout

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van gebruikt pallet hout. Dat betekent dat álles opnieuw wordt gebruikt – van de roestige spijkers tot het kleinste stukje hout. Maar de anderhalve meter bierhouder moet natuurlijk wel goed eruit zien. Daarom wordt alles =netjes geschuurd, geschaafd en daarna lekker in de lak gezet. Gebruikt hout, waar je dus niks meer van ziet! Wel zo goed voor het milieu.

Kortom: de BeerSocial anderhalve meter bierdrager is niet alleen iets waar je jezelf of een ander een plezier mee doet, ook de professionals van Veel in Hout en het milieu keuren deze manier van op anderhalve meter bier drinken hartstikke goed!

Interview Veel In Hout over de kerstmarkt in corona tijd Bron: Helemaal Heemskerk

 

Bron: Heemskerkse Courant 10 maart

 

 

 

 

Promotiefilm Veel in Hout

Vragen?
Wij helpen graag!

Vragen? Wij helpen graag!