Werkplaats

Werkplaats

Veel in Hout is sterk in werk!

Wilt u iets speciaals (op maat) laten maken: In het werkcentrum Veel in Hout worden niet alleen meubels gemaakt, maar ook kasten, andere opbergsystemen en accessoires. Veel in Hout biedt veel mogelijkheden en voert uw opdracht in nauw overleg zo goed mogelijk uit.

Kwaliteit

De cliënten werken vooral met sloophout en plaatmateriaal. De producten zijn van goede kwaliteit en worden kritisch bekeken als het gaat om constructie en duurzaamheid. Realiseer u echter wel dat u bij ons niet te maken heeft met een volautomatische timmerfabriek. Dus alle producten zijn uniek.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop. We werken met goed onderhouden apparatuur. Gereedschap en machines zijn in ruime mate aanwezig en voldoen aan moderne eisen. Het dragen van veiligheidsschoenen, gehoorbescherming enz. is in sommige situaties verplicht. Dus niets staat ons in de weg om voor u een opdracht te maken.

Afleveren = Afhalen

We kunnen onze producten helaas niet bij u thuis of op het werk afleveren. Als uw bestelling klaar staat, hoort u van ons dat u hem af kunt halen in onze werkplaats. Een leuke bijkomstigheid daarbij is dat u meteen kunt zien waar uw product gemaakt is!

Vragen?
Wij helpen graag!

Vragen? Wij helpen graag!